Škoda Højbjerg

Service- og reparationsabonnement

 

Få styr på din biløkonomi med et service- og reparationsabonnement.

 

Vil du gerne kende dine udgifter til servicebesøg og reparationer langt ud i fremtiden og sikre, at din bil altid er i de bedste hænder på et autoriseret Skoda værksted, så er en Service- og Reparationsaftale den helt rigtige løsning. Den giver nemlig ro i økonomien og styr på vedligeholdelsen af din Skoda. Du kan tegne aftalen, når du køber ny bil eller op til 12 måneder efter du har fået den leveret.

Aftalen kan tegnes med en løbetid fra 12 til 60 måneder og op til 300.000 kilometer. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig, kan aftalen selvfølgelig tilpasses og fortryder du, kan du opsige aftalen med en måneds varsel.

.

Hvad er dækket af et service- og reparationsabonnement?

Naturligvis den regelmæssige service som din bil behøver, men derudover også udgifter til reparationer, som med tiden vil opstå i forbindelse med almindelig slitage på eksempelvis bilens bremser, pærer, viskerblade, kobling, drivaksler, udstødning osv.

Derudover er reparationer, som ikke er til at forudse på eksempelvis motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator osv. også dækket af service- og reparationsaftalen.

Sommer- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente- og bringeservice, klima- og ekstra varmeanlæg, navigation, dvd/tv anlæg er alle optioner, som kan tilkøbes aftalen.

 

Hvad er dækket af et basis serviceabonnement?

Arbejdsløn, olie og reservedele til service samt tids- og/eller kilometer bestemt ekstraarbejde foreskrevet af producent.

 

Hvad er ikke dækket?

Udbedringer af skader og reparationer som er dækket af en almindelig dansk ansvars- og kaskoforsikring, herunder påkørselsskader, tyveri, vanrøgt, hærværk og lignende Eftermonteret udstyr, lygter, spejle, ruder, karosseri og lak, indtræk, punkteringer, interiør og sæder er ligeledes ikke omfattet. Ved indgåelse af aftalen vil du modtage detaljerede betingelser til godkendelse.

Gælder ej biler, som anvendes til Taxi, motorsport, udlejning eller skolebiler. Har du spørgsmål til vores service- og reparationsaftaler, så er du altid velkommen til at kontakte afdelingen for service og reparationsaftaler hos Skandinavisk Motor Co. A/S på telefon +45 4328 8200.

 

Beregn din pris her